HTML

... a Bayern-blog


Minden, ami egy
Bayern-szurkolóból kikívánkozik

Utolsó kommentek

LinkblogHa te is szívesen osztanád az észt, akkor jelentkezz szerzőnek.

borgatya@index.hu

EB 2008 - Börgatyasok föszerepben

2008.07.03. 17:15 Basti.

Kerdes: melyik volt az az europai klubcsapat, mely holtversenyben a mäsodik legtöbb jätekost adta az EB-re, es amelynek jätekosai a legtöbb golt rugtäk a tornän?... Nanä, hogy a Bayern. A bajor kluboriäs spilerei azonban nemcsak a golgyärtäs területen alkottak maradandot, hanem  a välogatottjukat is a hätukon cipeltek. Läsd peldakent a Nationalelfet, melyet egyenesen a bajor különitmeny vitte a döntöbe. - De erröl kesöbb.

Jön a bizonyitvänyosztäs....

2 komment

Nyari szünet...

2008.06.23. 11:29 Basti.


Idö es  magyar ekezetes betük hianyaban szünetre ällitom magam erre a 3 honapra....folyt. köv szeptemberben

Egy EB-ertekeles azert lesz :-) ....valamikor

Szólj hozzá!

A majdnem tökéletes szezon

2008.05.25. 10:22 Basti.


Most, hogy már vége a szezonnak, és a csapat Ázsiában haknizik (lóvét gyűjtvén a nyári sztárigazolásra) nincs más dolgunk, mint hogy mérlegre tegyük a 2007/08-as idényt. 

Semmi kétség: Az egészen meggyőző erődemonstrációval egybekötött Liga Kupa győzelem (ami után már húzták is a vészharangott németben.. nem véletlen), a 10 pontos előnnyel behúzott bajnoki cím, a legkevesebb kapott gól rekordja, Toni gólkirályi címe és persze a DFB Kupa elhódítása több, mint imponáló mérleg. A tavalyi szezon csúfos leszereplését kétség kívül korrigálta a csapat. Mi az hogy!? Nagyon is! Ráadásul, az idény elején kifejezetten képernyőhöz bilincselő, attraktív játékot mutattak Hitzfeld fiai. Szóval az elmúlt évek egyik legjobb szezonját láthattuk - még ha a vége felé egy kicsit el is laposodott.

Szólj hozzá!